Entreprenadmaskiner som tryggt utför jobbet

Entreprenadmaskiner som tryggt utför jobbet

Vi förser dig med flera olika typer av entreprenadmaskiner som tryggt utför jobbet

MTT Sweden erbjuder en unik bredd av entreprenadmaskiner

MTT Sweden AB erbjuder högkvalitativa entreprenadmaskiner som kan möta alla olika typer av önskemål och behov som kan tänkas uppstå hos våra kunder. Våra specialutbildade medarbetare drivs av intresse och passion och vi är stolta över att kunna visa upp vårt breda sortiment av entreprenadmaskiner.

För oss är kvalitéten i fokus och vi jobbar noga med en nära kundkontakt där du som kund ska känna dig omhändertagen från dag ett tills dagen jobbet du behövde maskinen till är klart. Entreprenadmaskiner är ett brett begrepp men för oss är den gemensamma nämnaren oavsett typ av maskin säkerhet, effektivt och trygghet i fokus.

Oavsett om det är en lastmaskin, isrivare eller sopskopa du som kund önskar hyra eller köpa av oss har vi tack vare vår långa erfarenhet produkter som försäkrar stabilitet för dig som kund. Våra kunder är våra vänner och vi har en gedigen kundbas och många goda referenser som ett bevis på att vi gör ett bra jobb.

IMG_5947-1024x768
Pome-högtippande1-1024x614 (1)

För oss är kvaliteten i fokus

För oss är kvaliteten i fokus och vi jobbar ständigt med att underhålla och utveckla våra entreprenadmaskiner för att säkerställa kvaliteten hos allt från material till funktionalitet. Vår populära isrivare från vår samarbetspartner POME är ett tydligt bevis på att det bara är fördelar med att ha det enorma kvalitetsinriktade tänket vi har som genomsyrar all vår verksamhet.

POME isrivare finns i två olika varianter och i ett stort utbud av bredder och med olika typer av anpassningar som komplement för att skapa en helhet. Våra två modeller, sju och åtta serie är speciellt framtagna för den tuffa väderleken som vi alla vet ofta råder under vinterhalvåret i Sverige samt utrustade med den absolut senaste tekniken.

MTT Sweden AB vill hjälpa våra kunder med det där lilla extra och är därför väldigt glada över att kunna erbjuda hjul till våra isrivare vid leverans. Våra sopskopor av POME-KA modellerna finns i flera olika storlekar med utrustning som allt från hydrauliskt höj och sänkbar vals till centrum transmission med dubbelverkande hydraul motorer.

Vi drivs av passion

Vi drivs av passion och intresse och tror verkligen att vi med vår kunskap och högkvalitativa produkter kan tillföra stabilitet och trygghet till våra kunder. MTT Sweden AB är ett familjeägt företag med över 30 års erfarenhet från att erbjuda entreprenörer och privatpersoner prisvärda lösningar som sparar på både tid och pengar.

Våra entreprenadmaskiner är speciellt utvalda för att kunna vara behjälpliga för våra kunder vid utförandet av olika typer av mark och vegetations baserade arbeten. Lastmaskinerna som finns att tillgå i vårt sortiment är även dem från POME där variation och trygg konstruktion ligger i fokus för produktion och distribution.

MTT Sweden AB är glada att kunna erbjuda entreprenadmaskiner av absolut högsta kvalitét till våra kunder.

216710910_1933796510103770_5446451548593931427_n