Hjullastare som utför jobbet

Hjullastare som utför jobbet

Våra hjullastare går att lita på

Hjullastare för alla behov

Vi kan självsäkert berätta för dig som kund att våra hjullastare som finns i vårt sortiment går att lita på för att få jobbet gjort och vi har utrustningen som är speciellt framtagen för att möta alla olika typer av önskemål och behov.

Lastmaskinerna vi förmedlar är utrustade med den absolut senaste tekniken med en hög prestanda där effektiviteten är i fokus till mycket låga driftskostnader. MTT Sweden AB har ett brett sortiment av hjullastare med maskiner i alla storleksklasser för att du som kund ska känna dig trygg med att vi har rätt maskin för dig. Små hjullastare med en skopstorlek på omkring 900-1 100 liter passar bra till mindre markarbete kring en bostad eller på sommarstället.

Stora hjullastare med en skopstorlek på allt från 3000-10 000 liter passar bra till alla typer av större markarbeten, renoveringar, ombyggnationer eller för att underlätta vid förflyttning av vegetationen i syfte att skapa utrymme.

Pome-högtippande1-1024x614 (1)
POME-HK-3punkt-1024x578

Hjullastare som klarar allt

Det kan verka kaxigt och påstå att vi har hjullastare som klarar allt men vi vill dock mena att vi har belägg för det påståendet. Våra hjullastare är högkvalitativa maskiner som på ett tryggt och effektivt sätt gör jobbet betydligt mycket lättare eftersom att maskinen är utvecklad och anpassad efter att uppfylla krav och funktion.

MTT Sweden AB har med marknadsledande teknologi tagit fram ett sortiment av hjullastare som har ett stort fokus på säkerhet, konstruktion och trygghet. Allt vårt arbete drivs av passion och vi tror på att vi med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet kan vara en stabil och trygg punkt i maskinuthyrnings marknaden.

Det finns ett flertal företag som erbjuder hjullastare för försäljning och uthyrning så vi har med våra många år i branschen och breda kontaktnät kombinerat vad vi vet fungerar och eliminerat det vi har sett inte fungerar lika bra.

Vårt kvalitetsinriktade tankesätt gör att vi kan erbjuda en högkvalitativ förmedling av hjullastare som klarar av alla olika typer av uppdrag.

Uppgraderad teknik för nya utmaningar

MTT Sweden AB är ett företag med tekniken i fokus och vi jobbar ständigt med att våra maskiner ska vara utrustade med den absolut senaste tekniken för att kunna möta nya utmaningar. Det har för alla blivit tydligt att vi lever i en värld som kan förändras snabbt och vi vill kunna dra vårt strå till stacken för att kunna bygga en ny trygg framtid.

Hjullastare är stabila maskiner av tåliga produktionsmaterial och när kvaliteten är så pass hög prioriterad som den är hos oss blir det en helt unik säkerhet för dig som kund. Våra hjullastare är speciellt framtagna för att möta de krav som europeiska regler och förordningar ställer på den här typen av maskinteknik och vi tar med regelbundna mellanrum in extern kontroll för att säkerställa säkerhet, trygghet och kvalité.

Har du som kund frågor om vår försäljning av hjullastare är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

lastarskopor