Om oss

MTT Sweden AB är det självklara valet när du ska utrusta din maskin.

Som specialister på kross- och sorteringsskopor hjälper vi dig att hitta rätt produkt för just ditt ändamål. I sortimentet finns kross-och sorteringsskopor för både grävmaskiner och hjullastare från 1-45 ton, från varumärket SBS.

Kännetecknande för dessa produkter är hög produktivitet i kombination med minimalt oljebehov, utvecklade för att användas inom en rad applikationer som jordtillverkning, kompost, återfyllning eller sortering av schaktmassor.

Vi erbjuder även ett brett sortiment av slittåliga produkter för professionella användare inom mentrteprenad & vägunderhåll från den finska tillverkaren POME.
POME har över 40 års erfarenhet av att tillverka redskap för alla typer av maskiner och kan anpassa utrustningen efter varje kunds specifika önskemål.

MTT är ett familjeföretag baserat i Östergötland, men med hela Sverige som arbetsfält, som sedan början av 1990-talet har hjälpt svenska entreprenörer att spara både tid och pengar genom att marknadsföra och utveckla genomtänkta och smarta lösningar med stort miljötänk.

Genom att välja MTT kan du vara säker på att göra en trygg affär som du garanterat blir nöjd med.