Grävmaskiner som gör jobbet

Grävmaskiner som gör jobbet

Våra grävmaskiner går att lita på

Vi förser dig med grävmaskiner som tryggt utför jobbet

För oss på MTT Sweden AB är kundens förtroende i fokus och vi vet att kvaliteten på entreprenad maskinerna är centralt för att upprätthålla det förtroendet. Därför har vi med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap arbetat fram ett koncept som kombinerar försäljning och uthyrning av grävmaskiner av absolut högsta kvalitet till ett lågt pris.

Vi är det självklara valet när du som kund är i behov av en grävmaskin som tryggt utför ditt jobb och våra tjänster och produkter anpassas alltid efter personliga önskemål och behov. MTT Sweden är en stor kundbas med goda referenser som du som ny kund kan ta del av i syfte att försäkra dig om att vi är rätt företag för dig.

Grävmaskinerna vi förmedlar till våra kunder är speciellt utvalda för att kunna möta flera olika typer av behov och tack vare våra samarbetspartners SBS och POME har vi över 40 års erfarenhet av maskinteknik med oss i vår verksamhet.

produkter
produkter

Våra tjänster sticker ut

Vi är glada och stolta över att berätta att tjänsterna och produkterna vi erbjuder sticker ut mot andra jämförbara företag på marknaden. MTT Sweden AB erbjuder i sin förmedling av grävmaskiner från VOLVO, Caterpillar och JCB en helhet där du som kund står i fokus för verksamheten.

Vi erbjuder utöver förmedling av grävmaskiner även försäljning och uthyrning av grävskopor som ett led i att bredda vårt utbud för att kunna möta samtliga behov som kan uppstå hos våra kunder. För våra specialutbildade medarbetare är kunskap och trygghet i fokus och vi vill att du som kund ska känna dig trygg och omhändertagen från dag ett du tar kontakt med oss tills dagen jobbet du behövde få utfört är klart.

Ledningen på företaget har noggrant utvalt våra VOLVO, Caterpillar och JCB som märken på våra grävmaskiner eftersom att det är modeller som är utvecklade efter väl beprövad erfarenhet. Vi är noga med att våra gärvmaskriner ska vara utrustade med den senaste tekniken och vi värderar kvaliteten så högt för att våra kunder ska få det absolut bästa.

För oss är kunden i fokus

För oss är kunden i fokus och när vi jobbar drivs vi av viljan att kunna erbjuda våra kunder en trygg process från första kontakt till avslutat samarbete. När vi jobbar drivs vi av passion och vi tror att MTT Sweden AB med den unika kunskapen våra medarbetare besitter kan underlätta och komplettera maskinuthyrning i Sverige.

Vi erbjuder grävmaskiner i alla olika storlekar och du som kund är mer än välkommen att kontakta vår support så hjälper vi dig att hitta precis vilken grävmaskin som passar för jobbet du behöver få gjort. På våra sociala medier kan du ta del av material när våra maskiner används i olika sammanhang av kunder som valt oss som distributör av deras grävmaskiner.

Glädjen i att se våra kunder nöjda över produkten vi förmedlat är vad som driver oss att ständigt förbättra vår verksamhet och vi är glada över att kunna erbjuda förstklassiga grävmaskiner till våra kunder.

216710910_1933796510103770_5446451548593931427_n